Παρουσίαση Γνωστικών Αντικειμένων Εξειδικευμένης Επαγγελματικής Κατάρτισης:
Κανόνες Ορθής Παρασκευαστικής Πρακτικής στην Αγροδιατροφή
Στέλεχος Διαχείρισης και Εμπορίας Βιολογικών Προϊόντων
Υπάλληλος Υποδοχής/Εξυπηρέτησης Πελατών Ξενοδοχείου
Ειδικός Διεθνών Διατροφικών Προτύπων και Εξυπηρέτησης Πελατών Εστιατορίου
Ειδικός Συστημάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου (E-Commerce)
Πωλητής Λιανικού Εμπορίου
Στέλεχος Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας
Υπάλληλος Διοικητικής Υποστήριξης - Γραφείου
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων - DPO
Τεχνικός Συντήρησης Εγκαταστάσεων